ASYS Group основен лидер в депанелизиращи машини

 

ASYS DIVISIO Series предлага широка продуктова гама решения за депанелизиране на печатни платки. Машините варират от полуавтоматичен модел до инлайн система от висок клас. Всички машини от серията използват бързи линейни мотори и въглеродна технология. Те осигуряват скоростен стъпков и сканиращ процес при оптимално време за цикъл, 100 % контрол на качеството и са лесни за експлоатация.

Divisio 1

  • DIVISIO Depaneling Routing – възможност за рязане на всякакви контури, автоматични и полуавтоматични системи
  • DIVISIO Depaneling Sawing – най-ефективното решение за дълги правоъгълни панели и скоринговани (V-CUT) платки
  • DIVISIO Depaneling Laser – депанелизиране на гъвкави и много тънки печатни платки

Представяме Ви няколко от най-популярните модели:

asys4

DIVISIO 2000 Ergo  е полу-автоматична система, оборудвана с различни модули за рязане (Routing module (from top / bottom) or sawing unit (from top));   ¨ въртяща се маса с две работни области и система за следене на износването и дължината на инструмента, автоматична профилактика; ¨ вакуумна система с високоефективно засмукване без прах с помощта на ефекта „Торнадо“.

DIVISIO 3000 Compact е изключително компактен и може да бъде оборудван с различни модули за рязане. Процеса на депанализиране се извършва само по У- оста и само от горната страна. Има камера, която автоматично инспектира депанализирането.

DIVISIO 4000 Volume е автоматична система за големи количества. Възможност за интегриране на различни конвейри. Фрезата е монтирана в неподвижно положение и панелът се придвижва над режещия инструмент.

DIVISIO 5000 Flexible е най-бързата депанализираща система с работна област 460 мм х 460 мм.

Повече информация за DIVISIO Depaneling можете да намерите тук.

Обобщена информация за моделите можете да намерите тук.

Start typing and press Enter to search