Защо само частично, ако е възможно рентгеновата инспекция да е на 100%?

 In Новини

На 23 май (вторник) от 12:00 до 13:00 часа, GOEPEL electronic  ще проведе уебинар ‘’ Защо само частично, ако е възможно рентгеновата инспекция да е на 100%?’’.

Уебинарът ще обърне внимание  на две различни стратегии за рентгенова инспекция на спойките в съвременната електроника. От една страна, проверка само на определени компоненти, която обикновено се извършва от специално обучен персонал и от друга, напълно автоматичната 100% проверка на всяка печатна платка. Ще бъдат представени предимствата и недостатъците на тези стратегии, както и ще бъдат сравнени технически и икономически.

Използването на X-RAY система за 100% инспекция на спойките в производствената линия ще бъде описано с помощта на практически пример. Без отражения и сенки, всички спойки се проверяват чрез рентгеновата технология и се оценяват еднакво без субективната преценка на човека. Резултатът е най-нисък процент на грешка, минимална неизправност и пълна документация на резултатите от теста. Освен това уебинарът ще представи чрез много примери възможностите и границите на откриване на дефектите.

  • Частична или 100% рентгенова инспекция – техническо и икономическо сравнение;
  • Рентгеновата инспекция (AXI) в сравнение с автоматичната оптична инспекция (AOI);
  • Възможности и ограничения при откриване на дефекти с рентгенова инспекция (AXI);
  • Практически пример за 100% рентгеново инспектиране на печатна платка.

Бихте могли да се регистрирате за уебинара тук.

След като се регистрирате, на посочения от вас имейл адрес, ще получите писмо с инструкции за свързване и линк към уебинара.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search