3В Електроника ООД предоставя продукти и професионални услуги за електрониката и други свързани с нея индустрии.

Следвайки иновативните ефективни решения при SMT процесите, 3В Електроника е професионалист в доставката на материали, консумативи, аксесоари и оборудване за монтаж и асемблиране на електроника.

Съвместно с нашите доставчици и външни партньори обръщаме специално внимание на обратната връзка от клиентите, за да предложим възможно най-доброто обслужване и разнообразие от налични продукти.

Нашият екип съвместно с високо квалифицираните технолози от страна на производителите осигурява на клиентите ни най-доброто обслужване, съобразявайки се с техните специфични изисквания и нужди.

Стабилните партньорства с водещи световни производители ни дават възможност да предложим професионални решения за асемблиране на печатни платки и полупроводникови елементи.

Едно от нашите най-големи предимства е разнообразието от продукти и услуги, които можем да предложим. В случай, че не можете да откриете нещо на страницата ни, свържете се с нас и ние ще се радваме да Ви помогнем.

 

За нашите клиенти

3В  разширява портфолиото си непрестанно, в стремежа си да предложи на производителите на електроника в България, от продукти и консумативи до машини и технологични решения, необходими за техните производства.

В сътрудничеството с водещи производители и експерти с дългогодишен опит, клиентите на 3В Електроника могат да разчитат на експертна препоръка за продукти и оборудване, като използват само един доставчик за цялостно обслужване по всички производствени точки.

Start typing and press Enter to search