henkel sm

Henkel Electronics  е основен доставчик за производителите на електроника. Широката гама продукти обхваща:

  • Материали за спояване: спояващи пасти, тинол, припои, флюсове, почистващи химикали;
  • Аксесоари за спояване: ширмовки, маски за спояване, писалки с флюс;
  • Монтажни лепила: лепила за повърхностен монтаж, електропроводими и изолационни;
  • Лакове, смоли, силикони за: защитни покрития, заливане, капсулиране;
  • Уплътнения, underfills (за BGA и CSP);
  • Мастилa & покрития: електропроводими и изолационни;
  • Термопроводими материали: грес, паста и филми;
  • Формовъчни смеси: за формоване под налягане;
  • Die attach лепила: паста, филми, wafer backside покрития.

 

1DCT

DCT (Developing Cleaning Technologies) e чешка компания, специализирана в процесите за почистване, нужни на електронната индустрия. Фирмата разработва и произвежда флуиди, почистващи машини и тестово оборудване. Специалистите на  DCT може да Ви предложат технически или икономически подобрения на съществуващи процеси или да Ви препоръчат изцяло ново решение.

Asys s

ASYS/EKRA Automation разработва и произвежда устройства за манипулиране и транспорт (loader/unloader, magazine, stacker/destacker, conveyor, gate conveyors, buffer,  turn table, flip stations) на печатни платки, технологични системи за маркиране, депанелизиране, тестване, както и роботизирани индивидуални клиентски решения.  Една от най-познатите дивизии на ASYS, EKRA e специализирана във висококачествени и високопроизводителни системи за принтиране, както и услуги и продукти, свързани с този процес.

 

Fuji s

FUJI Machine Europe  е компания с над 40 години опит в областта на машиностроенето и повече от 20 години опит в производството на електронни монтажни системи (pick & place машини).  FUJI е един от най-големите доставчици в областта на машините за асемблиране на електроника. Име, свързвано от клиентите му с гарантирано качество, гъвкавост и  иновации.

 

 

spea s

SPEA  е водещ производител на автоматично тестово оборудване, чието продуктово портфолио обхваща всички фази на тестване: от микрочипове до готово изделие. Най-бързи и точни, тестерите на Спеа предлагат до 100% тестване на електронните, механичните и електромеханичните компоненти на печатната платка.

 

da chung s

Da-Chung Contact Probes е тайландски производител на висококачествени тестови игли – един от най-големите в света. Водени от принципи като честност, надеждност и стабилно качество, служителите на Da-Chung изграждат партньорства и печелят нови пазари вече над 30 години.

 

 

goepel s

GÖPEL electronic  е водещ доставчик на иновативни решения за тестове и инспекции за печатни платки, електронни устройства и системи. Произведени в гр. Йена, сърцето на оптиката, SPI, AOI, X-ray инспекциите на Goepel са сред най – търсените в западна Европа.

 

 

lpms s

LPMS  (Low Pressure Molding Solutions) е пионер в производството на машини и инструменти за формоване под ниско налягане, като в последните години е фирмата с най-много реализирани продажби в тази област  на всички континенти.

 

Logo_ULT_AG

ULT AG  е световно доставчик на технология за извличане и филтриране на въздуха за отстраняване на замърсители в него. Системите за извличане на ULT ефективно отстраняват опасни частици в различните процеси на обработка на повърхности чрез лазер, запояване, заваряване, лепене и много други. Също така спомагат да се отървете от газове, пари, миризми и дим. Продуктовото портфолио на ULT варира от мобилни екстрактори за ръчни работни места, до стационарни системи за производствени линии, до вентилационни системи за цялостни съоръжения.

 

1234567890

Thermaltronics е производител и доставчик на широка гама продукти за запояване и аксесоари, използвани в производството на електроника. Проектирането и разработването се осъществява в САЩ и Австралия, като окончателната продукция се извършва в производствена база, включваща специализирано оборудване и в съответствие с признати международни стандарти за качество и съответствие.

Thermaltronics поддържа офис и склад в Ню Йорк, търговски офиси в Хонг Конг и дистрибуторска мрежа Австралия. Thermaltronics е в съответствие с международните стандарти за производство, спазва ISO 9000 и ISO 14000 и притежава сертификат в TuV, GS, NRTL & CE.

Продуктите за ръчно запояване на Thermaltronics,  включват уникалната Curie Heat Technology за прецизен контрол на температурата. Thermaltronics са напълно съвместими с конкурентните продуктови предложения.

Thermaltronics предлага и разширена гама от принадлежности за поддръжка на приложения за производство и преработка.

 

ssi s

SSI Schaefer  предлага всичко за Вашия склад. Лидер в областта на логистичните решения, SSI Schaefer произвежда и осигурява цялостни складови решения на своите клиенти – от детайла и  кутията, до пълни персонализирани автоматизирани складови системи.

 

images (1)

MPK KEMMER са специализирани в разработването, производството и продажбата на високо прецизни твърдосплавни инструменти за депанелизиране, фрезоване и пробиване на печатни платки и алуминий.

 

 

 

Start typing and press Enter to search