Henkel Adhesive Electronic Materials е световен лидер в производството и доставката на специализирани материали за асемблиране на полупроводникови елементи, печатни платки и модерни решения за спояване.

Гамата намира приложение в много области – автомобилна електроника, битова и индустриална електроника, електроника за отбраната и космически изследвания, фотоволтаична (соларна) електроника, LED oсветление, медицинска електроника, радиочестотна идентификация (RFID), инфраструктура за безжичен пренос на данни (WDI).

henkel-pcb

Продукти за асемблиране на електроника

Хенкел е решението за фирмите занимаващи се с асемблиране на електроника, които търсят най-доброто в ефективността на продукта и на доставките.
Henkel проучи, анализира, проектира и създаде най-широката гама от налични съвременни материали за асемблиране. Всяко приложение, което изисква прикрепване, лепене, спояване или защита на електронното изделие ще спечели, възползвайки се от ненадминатите технологични решения на Henkel.

 

Продукти за асемблиране на полупроводникови елементи

Днес потребителите искат по-малки устройства, по-голяма функционалност, изключителна надеждност и разбира се по-ниска цена. Когато става въпрос за полупроводникови елементи е възможно да имате всичко това с материалите на Henkel. Като пионер на пазара за асемблиране на полупроводникови елементи, Henkel успешно прави възможни много от днешните водещи потребителски продукти.

henekel-semicond

Start typing and press Enter to search