FUJI Machine Europe  е един от най-големите и надеждни доставчици в областта на машините за асемблиране на електроника (pick & place машини).

Съвременните машини за монтаж на компоненти на Fuji – AIM и NXT са проектирани, за да отговорят на нуждите на клиентите за бързина, прецизност и функционалност.

За автоматизиране на ръчното сглобяване при висока производителност и качество Fuji предлага SmartFAB.

 

С NXT III / IIIc, Fuji разработи 3-то поколение от изключително успешните NXT серии.

fuji1

 

NXT III / IIIc са компактни с едностранно обслужване. Модулната концепция позволява надграждане в бъдеще. Всеки модул е оборудван с роботизирана глава, която може да се сменя за около минута без никакви инструменти. Осигуряват както висока производителност, така и качество.

Перфектни за производство с голям обем и високо продуктово разнообразие.

Предлагат се два вида модули – М3 (широчина 325мм, 20 фидера при ролка 8мм) и М6 (широчина 650мм, 45 фидера при ролка 8мм)

AIMEX III / IIIc – „All in one“ машини са подходящи за клиенти, за които скоростта не е от такова значение, както гъвкавостта и броя на фидерите (130 при ролка 8мм).

fuji2

Машините са с двустранно обслужване. Могат да са оборудвани с до 2 роботизирани глави.

Двете серии NXT и AIMEX са съвместими помежду си.

Fuji предлага разнообразие на глави и нозъли и всяка машина се конфигурира в зависимост от потребностите и желанията на клиентите.

SmartFAB е предназначен да автоматизира ръчното асемблиране на THT компоненти и едновременно да постигне висока производителност и качество.

fuji 3

 

SmartFAB може да асемблира множество компоненти – радиални; аксиални от ленти, тави, пръчки и непакетирани компоненти, включително извършва операции като огъване и изрязване на крачетата на компонентите. Модулната система работи с компоненти от 1608 (0603 „) до 190 x 190 мм, височина до 75 мм и тегло до 200 г.

Повече информация за NXT III / IIIc може да намерите тук.

Повече информация за AIMEX III / IIIc  може да намерите тук.

Повече информация за SmartFAB може да намерите тук.

 

 

Start typing and press Enter to search