ASYS Group представя INSIGNUM Laser серията си за лазерно маркиращи системи.

Тези системи осигуряват най-богат избор от маркиращи решения, вариращи от офлайн система до инлайн система с  висока производителност.

asys2

В зависимост от приложението и в зависимост от различния материал и покритие се прави избор на лазер – Fiber Laser, YAG-laser, CO2-laser и Green. Лазерите имат възможност да възпроизвеждат различно съдържание като баркод, двуизмерен матричен щрих код (data matrix), текст или лого/символи.

 

ASYS  предлага няколко стандартни серии маркиращи лазери:

 

INSIGNUM 1000 Laser е инлайн/офлайн маркираща система, която използва

СО2 лазер за директно маркиране на различни видове пластмаса и печатни платки.

 

INSIGNUM 2000 Laser е най-бързият лазер, който може да маркира до 20 кода в рамките на 15 секунди (включително транспортиране и проверка), което го прави идеален избор за много приложения. Има интегрирана завъртаща се система за двустранна маркировка и галво интегрирана камера за по-бърза проверка. Той е подходящ за големи производствени обеми. Отличава се с компактен дизайн.

 

INSIGNUM 2000 Laser Twin може да е офлайн или инлайн система за маркиране на печатни платки с  СО2 лазер. Системата е с два лазера – единият е инсталиран над, а другият под транспортния конвейер. С допълнителният  лазер от долната страна се подобрява работния цикъл (cycle time) с до 50%.

 

INSIGNUM 3000 Laser е модел от среден клас. Използва се за платки с големи размери (508мм х 508мм ). Има вградени лоудъри и  ънлоудъри. Компактен дизайн и евтино решение за маркиране на платки.

 

INSIGNUM 4000 Laser e най-високият клас система. Характерно за системата е  flip станция и специална система OPTIMAP, която  може да маркира и проверява няколко маркирани обекта в една стъпка. Има вградени лоудъри и ънлоудъри. Проверява съдържанието на кода с интегриран 1D/2D скенер.

 

Всички серии могат да бъдат оборудвани с Fiber laser като допълнителна опция, за маркиране на други материали, например метали.

 

ASYS Group е популярна също и с разработването на индивидуални нестандартни технически решения в зависимост от потребностите на клиентите й.

Insignum

 

Повече информация за INSIGNUM Laser можете да намерите тук.

INSIGNIUM предлага не само машини за лазерно маркиране, но и сканиращи (INSIGNIUM Scan) и етикетиращи (INSIGNUM Label) машини.

Повече информация за ASYS Group можете да намерите тук.

 

Start typing and press Enter to search