ASYS – Системи за транспортиране / манипулиране VEGO

ASYS предлага на клиентите си две основни серии системи за транспортиране, съхранение и манипулации в една SMT линия: Vego Compact и Vego Dynamic.

 ASYS1

За икономични SMT производствени решения ASYS предлага Vego Compact. Серията е с стандартни устройства и по-ниска възможност за модификации. В случай на нужда от повече функционалности и гъвкавост на системата, ASYS препоръчват модулите на Vego Dynamic. Възможно е модули на двете серии да се комбинират, но е добре това да се консултира предварително със специалисти на фирмата.

Compact – Намалена функционалност; определени са възможните опции / надграждане; само за SMT; ограничен размер на заготовката/продукта; концепция за серийно производств

Dynamic – Разширена функционалност; възможни са всякакви персонализирани решения; подходящи също за THT, хибридни, стъклo, кутии, рамки; възможни различни размери; специално произведени и персонализирани

 

За избор на оборудване първоначално е необходимо да се определи материал, размери и тегло на продукта, който ще бъде транспортиран.

Следващата стъпка е да се дефинира какви функционалности изисква линията – автоматично зареждане на линията, разреждане, разделяне/събиране на платките, транспорт, завъртане на 90 градуса, преобръщане, място за ремонтна станция, конвейер – проход за преминаване от другата страна на линията, магазини, буфери, конвейер за повдигане/спускане (лифт), скенери и т.н.

Важно е да се знае и дали е необходима ръчна или електрическа настройка на широчината на модулите, регулиране на скоростта на придвижване, контролни функции, височина на транспортирания обект, къде ще са скенерите – отдолу или отгоре, дължина на сегментите на конвейерите и т.н.

Повече информация за Vego Compact можете да намерите тук.

Повече информация за Vego Dynamic можете да намерите тук.

За повече информация, моля разгледайте интернет страницата на ASYS или се свържете с нас.

 

Start typing and press Enter to search