Henkel Electronics  е основен доставчик за производителите на електроника. Широката гама продукти обхваща:

  • Материали за спояване: спояващи пасти, тинол, припои, флюсове, почистващи химикали;
  • Аксесоари за спояване: ширмовки, маски за спояване, писалки с флюс;
  • Монтажни лепила: лепила за повърхностен монтаж, електропроводими и изолационни;
  • Лакове, смоли, силикони за: защитни покрития, заливане, капсулиране;
  • Уплътнения, underfills (за BGA и CSP);
  • Мастилa & покрития: електропроводими и изолационни;
  • Термопроводими материали: грес, паста и филми;
  • Формовъчни смеси: за формоване под налягане;
  • Die attach лепила: паста, филми, wafer backside покрития.

 

DCT (Developing Cleaning Technologies) e чешка компания, специализирана в процесите за почистване, нужни на електронната индустрия. Фирмата разработва и произвежда флуиди, почистващи машини и тестово оборудване. Специалистите на  DCT може да Ви предложат технически или икономически подобрения на съществуващи процеси или да Ви препоръчат изцяло ново решение.

FUJI Machine Europe e компания с над 40 години опит в областта на машиностроенето и повече от 20 години опит в производството на електронни монтажни системи (pick & place машини).  FUJI е един от най-големите доставчици в областта на машините за асемблиране на електроника. Име, свързвано от клиентите му с гарантирано качество, гъвкавост и  иновации.

smt_logo

SMT Maschinen und Vertriebs GmbH & Co. KG е немска фирма, създадена преди повече от 30 години през пролетта на 1987, днес тя e специализирана в производството на оборудване за термични процеси.

SPEA  е водещ производител на автоматично тестово оборудване, чието продуктово портфолио обхваща всички фази на тестване: от микрочипове до готово изделие. Най-бързи и точни, тестерите на Спеа предлагат до 100% тестване на електронните, механичните и електромеханичните компоненти на печатната платка.

Da-Chung Contact Probes е тайландски производител на висококачествени тестови игли – един от най-големите в света. Водени от принципи като честност, надеждност и стабилно качество, служителите на Da-Chung изграждат партньорства и печелят нови пазари вече над 30 години.

GÖPEL electronic  е водещ доставчик на иновативни решения за тестове и инспекции за печатни платки, електронни устройства и системи. Произведени в гр. Йена, сърцето на оптиката, SPI, AOI, X-ray инспекциите на Goepel са сред най – търсените в западна Европа.

LPMS  (Low Pressure Molding Solutions) е пионер в производството на машини и инструменти за формоване под ниско налягане, като в последните години е фирмата с най-много реализирани продажби в тази област  на всички континенти.

ULT AG  е световeн доставчик на технология за извличане и филтриране на въздуха за отстраняване на замърсители в него. Системите за извличане на ULT ефективно отстраняват опасни частици в различните процеси на обработка на повърхности чрез лазер, запояване, заваряване, лепене и много други. Също така спомагат да се отървете от газове, пари, миризми и дим. Продуктовото портфолио на ULT варира от мобилни екстрактори за ръчни работни места, до стационарни системи за производствени линии, до вентилационни системи за цялостни съоръжения.

Thermaltronics е производител и доставчик на широка гама продукти за запояване и аксесоари, използвани в производството на електроника. Проектирането и разработването се осъществява в САЩ и Австралия, като окончателната продукция се извършва в производствена база, включваща специализирано оборудване и в съответствие с признати международни стандарти за качество и съответствие.

SSI Schaefer  предлага всичко за Вашия склад. Лидер в областта на логистичните решения, SSI Schaefer произвежда и осигурява цялостни складови решения на своите клиенти – от детайла и  кутията, до пълни персонализирани автоматизирани складови системи.

 

images (1)

MPK KEMMER са специализирани в разработването, производството и продажбата на високо прецизни твърдосплавни инструменти за депанелизиране, фрезоване и пробиване на печатни платки и алуминий.

Start typing and press Enter to search