3В електроника представи новите си партньори – Thermaltronics и ULT в рамките на MACHTECH & INNOTECH

 In Новини

3В електроника представи новите си партньори – Thermaltronics и ULT в рамките на MACHTECH & INNOTECH

В периода 26-29.03.2018 г. в Интер Експо Център 3В Електроника представи част от партньорските си фирми:

  • THERMALTRONICS – спояващи технологии
  • ULT – екстрактори и филтриращи системи
  • SSI SCHÄFER – огромно портфолио интралогистични решения

 

Освен на щанда клиентите на фирмата имаха възможност да присъстват и на  презентациите на трите фирми на 28.03.2018 в Зала Пирин, в Конгресния център на Интер Експо Център:

1

 

Единият от собствениците на фирмата Thermaltronics – г-н Zen Lee презентира продуктовото портфолио за спояващите им станции и роботи, които използват технология базирана на точката на Кюри. Този процес не позволява прегряване на спойката, мощност се подава единствено при нужда, температурата на върха на човката е изключително прецизна, не е нужно постоянно обучение на новите оператори, за да се гарантират качествени спойки, като и се спестяват разходи за калибриране на устройствата.

2

 

 

 

3

 

 

Г-жа  Daniela Nitsche, представител на ULT, разказа за защитата на здравето и чиста работна атмосфера при електронната и лазерната промишленост и решенията, които предлага фирма ULT.

 

 

4

 

Г-н Cristian Orvas сподели своя опит  в областта на интралогистиката и техническите възможности на SSI Schaefer. Компанията е водещ доставчик на иновативни системи за автоматизация, интегрирана технология за управление на складове и решения за съхранение за различни индустрии. Schaefer предоставя цялостни решения за съоръжения за дистрибуция и експлоатация на складове, включително решения за сортиране на стоки, вертикално складиране, автоматизирани роботи за превоз и софтуер за управление на складове.

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search