FUJI MACHINE MFG. (Europe) GmbH започва строителни работи за нова бизнес сграда в Kelsterbach (Германия)

 In Новини

FUJI MACHINE MFG. (EUROPE) GmbH, лидер в производството на Pick & Place оборудване,  отбеляза на 31 март 2017 г. старта на строителните работи за новия бизнес център в индустриална зона Staudenaecker, в близост до Suedpark на Kelsterbach. Освен управленския екип на FUJI MACHINE EUROPE и TAKENAKA EUROPE GmbH, бяха поканени гости от град Kelsterbach и представители на пресата. Церемонията по първа копка  се проведе с традиционни  японски ритуали.

От 1991 г. FUJI MACHINE EUROPE е дъщерно дружество на японската FUJI MACHINE MFG CО., LTD., работещо на европейския пазар.

Управляващият директор на FUJI MACHINE MFG. (EUROPE) GmbH, г-н  Klaus Gross сподели, че започва реализацията на едно дълго очаквано желание.

На снимката са (от ляво на дясно) Bernd P. Buetzler (TAKENAKA EUROPE GmbH), Klaus Gross, Stefan Janssen, Kikuo Kondo (FUJI MACHINE MFG. (EUROPE) GmbH) и Manfred Ockel (кмет на Kelsterbach)

Kelsterbach е град в сърцето на Рейн-Майн региона и е много популярна бизнес локация в близост до летището на Франкфурт на Майн. В града има множество търговски обекти и седалища на фирми. Повече от хиляда фирми са регистрирани тук. „Пристигането на FUJI MACHINE EUROPE в нашия град, ще обогати нашия район. Ние горещо ще Ви приветстваме и ще Ви посрещнем на Алеята на Фуджи в бъдеще“, каза кметът Manfred Ockel, символично представяйки  новото име на  пътя.

Днес,  главният европейски офис има около 60 служители и е разположен в Mainz-Kastel от създаването си. От 25 години, FUJI MACHINE EUROPE, като стабилен и компетентен партньор, може да се похвали с най-добро обслужване, търговска и сервизна поддръжка в областта на Pick & Place машините.

Г-н Bernd P. Buetzler, изпълнителен директор на TAKENAKA EUROPE GmbH сподели, че положителното бизнес развитие и разширяването на дейността в Европа е направило неизбежно новата инвестиция.

Съвременната бизнес сграда включва както офис помещения, така и изложбена зала и склад.

Заедно с кмета Manfred Ockel, господата Gross и Buetzler представиха церемония за прочистване на парцела в символичен акт. В четирите външни ъгли на бъдещата сграда беше разпръсната сол, срещу негативни влияния, ориз, за добри резултати, както и саке, в знак на благодарност към Бога. В последствие, господата направиха първа копка и ритуал KUWA-IRE, за безопасно строителство и блестящо бъдеще на новата бизнес сграда на FUJI MACHINE EUROPE.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search