GOEPEL electronic и SPEA в партньорство с 3В електроника

 In Новини

Goepel all

Тази седмица GOEPEL electronic анонсира началото на сътрудничеството си с 3В Електроника за дистрибуция на решения за инспекция (AOI, AXI, SPI).

Чрез новото сътрудничеството GOEPEL electronic се стреми да увеличи присъствието си в Източна Европа. То има за цел да предостави на клиентите директен контакт на място за услуги, доставки и поддръжка.

3V Electronics предлага продукти, оборудване и услуги от различни сектори на производството на електроника. В бъдеще това ще включва и системи за автоматична проверка на електроника чрез AOI, AXI и SPI. Освен за българския пазар, 3V Electronics ще отговаря също и за клиентите на GOEPEL electronic в Сърбия и Македония.

 

 

SPEA 4080

The fastest and most accurate flying probe ever.

 

В края на миналата година 3В Електроника стартира и партньорство с друг лидер в областта на тестовото оборудване за електроника – италианската фирма SPEA.

SPEA е единственият производител на автоматично тестово оборудване, чието продуктово портфолио обхваща всички фаз
и на тестване: от микрочипове до готово изделие. SPEA е безспорен лидер в Европа и втори в света на пазара за тестери на асемблирани печатни платки.

SPEA 3030 bed of nails тестери извършва реален паралелен тест на до осем платки едновременно благодарение на иновативната си многоядрена технология. Продуктивността и възможностите за диагностика, умножени до 8 пъти бързо убеждават и най – взискателните производители на електроника и само в рамките на няколко години в световен мащаб са инсталирани над 500 броя от тази серия.

Същата философия и архитектура са в основата на Flying probe тестерите на SPEA, които се използват при платки с трудна достъпност и при голямо разнообразие на произвежданата продукция.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search